Designbelysning med energisnål LED-teknik • Armband, ringar och halsband med budskap

Berlocker i lysande färger med ingjuten text i kalligrafi

slider-10
De här färgglada berlockerna eller hängena var fantastiskt tillfredsställande att tillverka på grund av färgerna och djupet som smycket får. Transparensen i det glasklara resinet gör att ljuset kan studsa mot metallen och upp igen, och det gör att smycket ser nästan självlysande ut. Jag kallar dem för mina små juveler. :)

Personligen är jag mycket förtjust i de pastelliga tonerna som gör sig alldeles utmärkt i kombination med både vitt och svart.

Budskapen och citaten i min handskrivna kalligrafi ligger ingjuten precis under ytan vilket gör att bokstäverna kastar en skugga på metallens botten. Detta skapar en tydlig och rätt cool 3D-effekt!

Själva ”skålen” är gjord av handformat aluminium som fylls med resin i två omgångar. Öglan som berlocken hänger i är gjord i samma stycke metall som skålarna och kommer aldrig att lossa eller gå av.

En extra ”bonus” när man bär ett av dessa berlocker runt halsen är att den glasblanka, släta epoxyytan är väldigt tacksam att fingra på… så mjuk och skön att ta på och känns nästan som nymålade naglar!

Marie Fredriksson